O nama

Berza Produkt je dinamično preduzeće jasno opredjeljeno da svojim korisnicima omogući kompletnu uslugu kroz veoma širok asortiman proizvoda i usluga.

Postojimo od 2000. godine. Prvobitno osnovana kao malo preduzeće sa troje zaposlenih i skromnim asortimanom od 100 artikala na 4000 m2., Berza Produkt se u izuzetno kratkom roku probila na sam vrh trgovina građevinskim materijalom u regionu.

Stalni napredak i širenje asortimana i polja djelatnosti je od početka osnovni cilj kompanije. Danas zapošljavamo 22 ljudi i imamo poslovnice u gradišci, Srpcu i Beogradu.

Građevinski centar se prostire na 8000 m2 i raspolaže sa 3000 artikala.
Osim građevinskog materijala asortiman je upotpunjen širokim izborom keramike i sanitarija svih evropskih proizvođača, bogatom ponudom boja, lakova, elektro-materijala i vodo-materijala. Takođe, posjedujemo vlastitu proizvodnju fert-gredica.

Naša ponuda je tokom niza godina unaprijeđivana i dorađivana kako bismo dostigli sadašnju respektabilnu ulogu pouzdanog partnera građevinske operative.
Veliki broj naših klijenata čine pojedinci ali i mala i srednja preduzeća kao i najveće građevinske kompanije.

Ambicija nam je da ponudu uskladimo sa svjetski standardima i proširimo kompaniju u lanac maloprodajnih objekata u regionu i šire.
Od 2008. godine otpočeli smo i samostalnu aktivnost na planu stanogradnje. Cilj nam je ozbiljan prodor i na ovom polju.

Berza Produkt je poznata i po humanitarnom radu i doprinosu lokalnoj zajednici i pojedincima. Sponzorišemo mnogobrojne fudbalske klubove u regionu kao i najznačajnije odbojkaške i košarkaške timove.

Pomogli smo izgradnju brojnih vjerskih objekata na opštini Gradiška kao i rad Udruženja Roma i Crvenog Krsta.

Građevinski centar Berza Produkt čini mlad kolektiv uvijek spreman da vašu gradnju pretvori u uživanje.
MI SMO KUĆA ZA VAŠ DOM