O nama

Preduzeće Berza Produkt Trading je osnovano 2000. godine u Gradišci, kao malo porodično preduzeće sa troje zaposlenih i skromnim asortimanom od 100 artikala. U težnji da svojim korisnicima omogućimo kompletnu podršku u domenu gradnje, pružajući im širok asortiman proizvoda i usluga, našu ponudu smo iz godine u godinu unaprjeđivali, da bismo se u izuzetno kratkom roku probili na sam vrh tržišta građevinskih materijala u regionu i dostigli respektabilnu ulogu pouzdanog partnera građevinske operative.

Danas se naš građevinski centar prostire na 8000 m 2 , raspolažemo sa više od 3000 artikala, a naš mladi tim od 22 zaposlenih raspoređen je u tri poslovnice koje se nalaze u Gradišci, Srpcu i Beogradu.

Pored građevinskog materijala, asortiman naših proizvoda je upotpunjen i širokim izborom keramike i sanitarija renomiranih evropskih proizvođača, bogatom ponudom boja, lakova, fasada, elektro-materijala i vodo materijala. Takođe, posjedujemo i vlastitu proizvodnju fert-gredica.

Od 2008. godine počeli smo i samostalne aktivnosti u oblasti stanogradnje. Nakon nekoliko uspješno realizovanih objekata u Gradišci, naš najnoviji projekat u izgradnji je stambeno – poslovni kompleks ”ALFA” koji se nalazi u Banjaluci.

Budući da je stalni napredak kroz širenje asortimana proizvoda i djelatnosti osnovni cilj naše kompanije još od osnivanja, a sve u težnji da našim kupcima omogućimo što više pogodnosti i kompletnu uslugu na jednom mjestu, u maju ove godine planiramo otvaranje novog prodajnog prostora sa namještajem i kućanskim aparatima. U novoizgrađenom izložbenom prostoru, naši kupci će moći da vide kako određeni komadi namještaja izgledaju u stvarnom prostoru, da se posavjetuju sa našim timom stručnjaka i tako pronađu najbolje rješenje za svoj dom.

Berza Produkt Trading, kao društveno odgovorno preduzeće, poznato je i po humanitarnom radu i doprinosu lokalnoj zajednici i pojedincima. Kroz sponzorske i donatorske aktivnosti, pružamo podršku i pomoć mnogim fudbalskim, košarkaškim i odbojkaškim klubovima u regionu. Pomogli smo izgradnju brojnih vjerskih objekata na opštini Gradiška kao i rad Udruženja Roma i Crvenog Krsta, a sa ovakvim i sličnim aktivnostima planiramo nastaviti i u narednom periodu.

Berza Produkt Trading, kuća za vaš dom.